Jules Dock Composites Brugleuning Gemeente Rotterdam 4
Jules Dock Composites_gevelelementen_brandwerend_composiet_triodos (9)
Jules Dock Composites_Composiet Brugleuning_Bamboe Balusters (2)

Civiel

 

In de civiele sector worden continu nieuwe creaties bedacht en vormgegeven. Functionele specificaties komen samen met esthetische elementen om unieke constructies te maken. De verscheidenheid in deze industrie is groot, van gebouwen, naar bruggen, naar leuningen, naar gevelelementen.

 

Composiet opkomend in civiele industrie

Steeds vaker is composiet een goed alternatief voor de huidige materiaalkeuze. De vormvrijheid van composiet zorgt voor de eindeloze mogelijkheden in de industrie. De sterkte en stijfheid is specifiek te ontwerpen voor de toepassing. Hierdoor kunnen bestaande producten op een heel nieuwe manier ontworpen en geproduceerd worden. Zo zijn er composiet elektriciteitsmasten ontstaan.  De elektriciteitsmasten bepalen al tijden met stalen vakwerken het Nederlandse landschap, maar door composiet te gebruiken is een enkele solide toren mogelijk.

 

Jules Dock expert in civiele industie

Jules Dock Composites heeft reeds vele diverse projecten voor de civiele industrie uitgevoerd. Zo hebben we composiet onder andere gevelpanelen voor het nieuwe hoofdkantoor van Triodos Bank geproduceerd en diverse complexe composiet brugleuningen. Jules Dock Composites weet steeds aan de specifieke eisen te voldoen. Zo voldoen de gevelpanelen aan de juiste brandklasse en zijn de leuningen zo ontworpen dat minimale onderhoud nodig is.

Jules Dock Composites Brugleuning Gemeente Rotterdam 1
Jules Dock Composites_gevelpanelen_composiet_triodos (3)
UTRECHT - **EMBARGO**Flitspraktijk.
Vernieuwde afspraken voorkomen files door politiecontroles. 
De politie en Rijkswaterstaat willen files veroorzaakt door verschillende politiecontroles 
verder terugdringen. Daarvoor hebben ze het zogenaamde ‘flitsprotocol’ verder aangescherpt. Met de komst van de Nationale Politie zijn de controles op de snelwegen 
de verantwoordelijkheid geworden van de elf eenheden. Voorheen was dit een taak van de toenmalige KLPD.   ANP JERRY LAMPEN

Neem contact op

Voor Jules Dock Composites is niets te gek. Wij houden van uitdagingen en denken in oplossingen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over het gebruik van composiet voor uw civiele product. Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 40 16 399 of per e-mail via composites@julesdock.nl.