Jules Dock Composites wind_composiet
Jules Dock Composites_wasteshark_composiet
Jules Dock Composites scheepsschroef_composiet

Specials

 

Jules Dock Composites heeft veel ervaring om van allerlei verschillende projecten een succes te maken. Onze werknemers hebben veel ervaring in verschillende ontwerpen, van gevelelementen tot scooter bodies en meer.

Jules Dock Composites is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van complexe composiet producten. Daar waar standaard materialen vanwege de vorm niet geschikt zijn, of waar de duurzaamheid en onderhoud een grote rol speelt, kan een product van composiet van grote toegevoegde waarde zijn.

Bovendien kan composiet uit natuurlijke materialen geproduceerd worden. Wij kunnen harssystemen leveren met een biobased percentage van meer dan 60%. Vezels als jute, vlas of basalt kunnen met aanpassingen de glasvezels vervangen. Er kan zelfs gebruikt worden gemaakt van een natuurlijke balsahout kern voor economische sterkte, stijfheid en dikte.

Composiet is van hoogwaardige kwaliteit, toleranties van 2,5 mm afwijking per strekkende meter zijn zeer haalbaar. Composiet heeft  een hoge mate van sterkte en stijfheid en is weersbestendig. Daarnaast is aan alle brandklasses te voldoen met composiet.

Een coating speciaal toegespitst op de gebruikte vezel en hars combinatie zorgt voor een lange levensduur van het product met minimaal onderhoud.

Jules Dock Composites The Dikkie Zeilhelm
Jules Dock Composites wind_composiet

Neem contact op

Voor Jules Dock Composites is niets te gek. Wij houden van uitdagingen en denken in oplossingen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over het gebruik van composiet voor uw product. Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 40 16 399 of per e-mail via composites@julesdock.nl.